MCV Decor

Soluția potrivită pentru orice tip de lucrare

MCV PVC Decor vă oferă soluția potrivită pentru orice lucrare de tip tâmplărie PVC și produse adiacente precum: glafuri, jaluzele, rolete, rulouri, plase de insecte sau uși de garaj.

Suntem o echipă de profesioniști cu o vastă experiență în domeniul tămplăriei PVC și acordăm o atenție deosebită atât serviciilor oferite cât și calității materialelor folosite. Astfel, clienții noștri beneficiază de cele mai bune rezultate în proiectele de construcție sau renovare. Lucrăm cu branduri renumite precum Rehau, Salamander sau Teraplast, materiale care respectă cerințele standardelor naționale și internaționale în vigoare, asigurându-se astfel o viață îndelungată a acestora cât și ușurință în folosire și întreținere.

Punem de asemenea mare accent pe seriozitate, corectitudine și proptitudine în relația cu clienții noștri, lucruri ce ne-au recomandat în numeroasele colaborări de-a lungul anilor.

Echipa MCV Decor este mereu pregătită să vă ajute în orice proiect cu o gamă largă de produse de cea mai bună calitate și într-o varietate de stiluri. Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă personalizată.

Oferim servicii complete

PROIECTARE

Specialiștii noștri te ajută în măsurarea si proiectarea spațiului

VÂNZARE

Puteți alege dintr-o gamă variată de profile și design-uri la o calitate foarte bună

MONTAJ

Ne ocupăm de montaj într-un timp rapid și la standarde ridicate