MCV Decor

Rulouri exterioare

Sistemele de rulouri pot fi utilizate indiferent dacă este vorba de renovări sau de construcții noi. Acestea oferă funcționalitate sub multiple aspecte: protejează împotriva soarelui, oferă intimitate dar și siguranță împotriva efracțiilor.

RULOURI EXTERIOARE DIN ALUMINIU

Rulourile exterioare din aluminium sunt alegeri premium pentru locuințe și spații comerciale cu caracteristici foarte bune de izolație termică, fonică si antiefracție. În funcție de fiecare proiect în parte puteți alege dintr-o varietate de culori și dimensiuni.

Rulouri exterioare aplicate

Rulourile exterioare aplicate se montează pe exteriorul tamplărie PVC deja instalată și sunt realizate din materiale durabile și componente testate la uzură.  Acționarea se poate face manual ( snur sau panglică ) sau electric prin motor și întrerupător aplicat sau îngropat / telecomandă. Sunt disponibile într-o gama variata de culori.

Rulouri exterioare suprapuse

Rulourile suprapuse sunt rulourile care se montează odată cu tâmplăria. Caseta ruloului suprapus este montata în interior.  Se poate acționa atât prin telecomandă cât și cu manivelă. Disponibile în culori diverse.

Uși de garaj tip rulou

Ușile de garaj tip rulou sunt o alegere ideală pentru închiderea garajelor cu spații mici de montaj pentru uși dar nu numai. Acestea pot fi utilizate și cu alte destinații precum ca element de siguranță la intrarea într-un spațiu comercial. Covorul este realizat din lamele de alumiunium umplute cu spumă poliuretanică, pentru o mai bună izolare si  rezistență. Acționarea sistemului de închidere/ deschidere poate fi realizat atat prin intermediul telecomenzii cât și cu ajutorul unui commutator cu cheie sau buton.

Pentru oferte personalizate nu ezitați să ne contactați