MCV Decor

Jaluzele și rolete zi/noapte

Jaluzelele sunt un accesoriu necesar pentru toate ferestrele și sunt disponibile într-o varietate de modele pentru fiecare tip de cameră. Pot fi atât orizontale, cât și verticale si sunt confecționate din materiale precum: aluminiu, plastic, material textil sau lemn. Se monteaza direct pe fereastra și sunt ușor de curățat și întreținut.

În funcție de preferințele dumneavoastră, MCV PVC Decor vă pune la dispoziție o gamă variată de tipuri de jaluzele

Rolete textile de zi/ noapte

Jaluzelele de tip rulou sunt foarte durabile și practice și se pot derula pe toată înălțimea ferestrei. Acestea se potrivesc pentru marea majoritate a camerelor, deoarece puteți alege între rolete mai transparente pentru zi (prin care pătrunde o cantitate de lumină) sau opace, pentru noapte (care  blocheaza lumina ce patrunde de dimineață)

Avantaje :

  • Economice
  • Se potrivesc ferestrelor de orice dimensiune
  • Blochează atat căldura cât și ultravioletele
  • Au garanție împotriva coroziunii
  • Acordă locuinței aspectul dorit printr-o mare varietate de culori si stiluri

Jaluzele verticale

Jaluzelele verticale se adaptează perfect tuturor ferestrelor din locuința dumneavoastră oferind confort și un stil elegant pentru timp îndelungat.

Acestea reprezintă o opțiune perfectă pentru decorarea ferestrelor casei sau a biroului dumneavoastră. Sunt ușor de utilizat și întreținut, indiferent dacă optați pentru materiale simple sau pentru modele mai distincte.

Varietatea de țesături și culori vă permite să vă personlizati spațiul după propriile nevoi și preferințe în funcție de destinația acestora.

Jaluzele orizontale

Jaluzelele orizontale din aluminiu reprezintă o alegere inspirată în amenajarea cu stil a interioarelor moderne, permițând atât reglarea fluxului de lumină prin orientarea suprafeţei lamelelor cât și protecție împotriva razelor solare.  Sunt disponibile într-o varietate de culori și modele și au o durată de utilizare îndelungată.

Perdele Royal

Perdelele Royal reprezinta o soluție eficientă și elegantă pentru interiorul locuințelor. Acestea înlocuiesc cu succes perdeaua și draperia. Sistemul este alcătuit din lamele de perdea de 40 cm lățime, acționate pe un sistem de bară din aluminiu cu prindere în tavan sau pe perete. Acționarea este exact ca la jaluzelele verticale, lamelele având o mișcare de rotație și una de translatie. Pe pozitia deschis, lumina pătrunde în mod placut în interiorul camerei în timp ce pe pozitia închis, pătrunderea luminii este obturată, înlocuind cu succes draperia. Sunt disponibile într-o varietate de combinații de culori potrivite fiecărui stil.

Pentru oferte personalizate nu ezitați să ne contactați