MCV Decor

Plase insecte

Plasele pentru insecte reprezintă o modalitate foarte eficientă de evitare a neplăcerilor produse de insecte și sunt necesare în orice locuință.  În funcție de preferințe și nevoi, plasele de insecte pot fi frumos armonizate cu tâmplăria locuinței fiind totodată deosebit de rezistente și durabile.

Oricare ar fi dimensiunile ferestrei dumneavoastră, vă putem furniza o plasă pe măsura lor, care să se potrivească perfect și să fie armonizată din punct de vedere estetic cu fereastra.

Plase de tip balama

Plasele de tip mobil se monteaza pe toc prin intermediul balamalelor. Avantajul acestora este ca ele pot fi foarte ușor demontate pe timpul iernii pentru a evita deteriorarea lor sau pentru spălare/ întreținere.

  • Se pot monta pe orice tip de fereastră sau ușă
  • Au un design minimalist și plăcut
  • Deschiderea este spre exterior
  • Rama poate avea orice tip de culoare
  • Nu implică modificari ale ramei ferestrei
  • Montajul se efectuează pe loc

Plasele de tip rulou

Plasele de tip rulou cu acționare pe verticală se pot monta atât pe fereastra cât si pe ușă. Sunt potrivite si pentru geamurile mai greu accesibile deoarece sunt dotate cu un șnur prin intermediul căruia pot fi acționate.

Se amplasează în exteriorul ferestrei iar pe timpul iernii acest gen de plase pot fi ridicate și menținute în caseta lor, fară a necesita demontarea.

Se pot realiza pe dimensiunile solicitate și într-o variație de culori

Plase de tip Plisse

Plasele de insecte de tip plisse au un design elegant și modern și sunt potrivite atât pentru locuințe dar și spații cu o deschidere mai amplă ( birouri, restaurante, hoteluri, etc). Concepute cu un sistem simplu de culisare in zigzag, plasele plisse sunt foarte usor de manevrat si au o durabilitate foarte ridicată în timp, fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate, proiectate să reziste o perioadă îndelungată fără a se rupe sau defecta. Se montează foarte ușor, pe orice tip de tâmplărie ( PVC, aluminiu sau lemn) nefiind necesară demontarea lor pe timpul iernii.

Alege plasa de insecte potrivită

ținând cont de nevoi, stil arhitectural și spațiul disponibil

Pentru oferte personalizate nu ezitați să ne contactați