MCV Decor

Condiţii Generale pentru utilizarea site-ului www.mcvdecor.ro

 

www.mcvdecor.ro este  site-ul web al  S.C. MCV-PVC DECOR S.R.L.,  persoană juridică românâ, cu sediul social în STR. AUREL PERȘU NR. 153, CORP B, ET. 2, AP. 34, COD POȘTAL 041719, SECTOR 4, BUCUREȘTI,  înregistrată la Registrul Comerţului sub nr. J40/2810/2019, cod unic înregistrare 40730756.

Prezentele Condiţii Generale definesc condiţiile de utilizare a site-ului www.mcvdecor.ro de căre potenţialii vizitatori sau clienţi. Accesând şi navigând pe acest site, luați la cunoștință și acceptaţi termenii și condițiile de utilizare descrise în continuare.

Toate informațiile conținute în acest site sunt pentru prezentarea activității companiei cât și a serviciilor pe care S.C. MCV-PVC DECOR S.R.L. le oferă. Ne rezervăm dreptul de a modifica conținutul și/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Conținutul informațiilor se referă la descrierea cu un anumit grad de detaliere a produselor și serviciilor pe care S.C. MCV- PVC DECOR S.R.L. le oferă.

S.C. MCV- PVC DECOR S.R.L. nu este responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului său. Nu garantăm și nu declarăm caracterul complet al informațiilor prezentate pe acest site, de asemenea nu garantăm că utilizarea acestui site nu poate fi întreruptă, nu pot apărea erori, ori că site-ul și serverele pe care acesta este găzduit nu pot prezenta disfuncționalități tehnice ocazionale sau nu pot fi infectate de viruși informatici.

Informațiile și pozele prezentate pe site cu privire la produse și servicii sunt cu titlu informativ.  

Orice persoană care dorește să apeleze la unul dintre serviciile prezentate în site este rugată să contacteze S.C. MCV PVC DECOR S.R.L.  prin unul dintre mijloacele afișate în site cât și în pagina de Contact a site-ului, pentru a se informa atât asupra disponibilității produsului/ serviciului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de altă natură.

S.C. MCV PVC DECOR S.R.L.